Licitatia pentru atribuirea serviciului de salubrizare in sectorul 1 a fost amanata din cauza contestatiilor depuse de doua societati, procedura urmand sa fie reprogramata la o alta data, a declarat seful Serviciului legislatie din Primaria sectorul
Licitatia pentru atribuirea serviciului de salubrizare in sectorul 1 a fost amanata din cauza contestatiilor depuse de doua societati, procedura urmand sa fie reprogramata la o alta data, a declarat seful Serviciului legislatie din Primaria sectorului 1, Ovidiu Fulgeanu. Licitatia va fi reprogramata la o data care urmeaza sa fie comunicata potrivit legii. „Au fost depuse doua contestatii aproape identice de catre societatile Masoti Salubritate SRL si Supercom SA. Contestatiile au fost depuse nejustificat si nu fac decat sa amane deschiderea ofertelor. Reaua-credinta a celor doua societati reiese si din faptul ca una dintre acestea, respectiv Masoti Salubritate SRL, figureaza cu datorii neachitate la bugetul de stat, iar SC Supercom SA a tergiversat in mod nejustificat si prima licitatie pentru atribuirea contractului de salubrizare a sectorului 1“, a spus Fulgeanu, citat de Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.