“Mama Natura” a facut un scandal monstru, la sfårsitul saptamånii trecute, cånd sotul i-a venit lefter acasa de la cazinou. La ore mici, vecinii vedetei de la Antena 1 au fost treziti din somn cu tipete de genul: &rdquo
“Mama Natura” a facut un scandal monstru, la sfårsitul saptamånii trecute, cånd sotul i-a venit lefter acasa de la cazinou. La ore mici, vecinii vedetei de la Antena 1 au fost treziti din somn cu tipete de genul: ”M-am saturat. Påna aici! Nu mai suport!”, adresate de Roxana Ionescu sotului risipitor.

La sfarsitul saptamanii trecute, Roxana Ionescu, mai cunoscuta drept “Mama Natura”, a fost autoarea unui scandal de pomina in blocul in care locuieste cu chirie, undeva in zona Unirii. Joi spre vineri noaptea, aproape de ora trei dimineata, Laurentiu Gheorghe, sotul Roxanei, a venit la domiciliul conjugal insotit de un prieten si cam afumat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.