Trei persoane din judetul Prahova sunt cercetate pentru santajarea unui preot caruia i-au cerut mai multe sume de bani pentru a nu difuza in presa si pe intrnet inregistrari video compromitatoare cu acesta. Preotul Gheorghe P., de 69 de ani, din loc
Trei persoane din judetul Prahova sunt cercetate pentru santajarea unui preot caruia i-au cerut mai multe sume de bani pentru a nu difuza in presa si pe intrnet inregistrari video compromitatoare cu acesta. Preotul Gheorghe P., de 69 de ani, din localitatea prahoveana Urlati, a reclamat ca este santajat de trei localnici, care, sub amenintarea publicarii unor inregistrari video compromitatoare, i-ar fi cerut diverse sume de bani. Preotul a povestit ca in 12 ianuarie a fost chemat de Gabriela S., de 24 de ani, din Urlati, pentru o slujba religioasa. Femeia i-ar fi dat o ceasca cu cafea, iar dupa ce a baut-o, barbatul a simtit ca i se face rau. Ulterior, tanara l-ar fi dezbracat de pantaloni impotriva vointei sale, moment in care a intrat in incapere fratele femeii, Marius S., de 21 de ani, care l-ar fi filmat in aceasta ipostaza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.