Atacantul Andres Mendoza (foto) a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu Steaua Bucuresti. „Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Va trebui sa muncesc mult fiindca imi doresc sa joc bine si sa inscriu cat mai multe goluri pentr
Atacantul Andres Mendoza (foto) a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu Steaua Bucuresti. „Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Va trebui sa muncesc mult fiindca imi doresc sa joc bine si sa inscriu cat mai multe goluri pentru noua mea echipa. Obiectivul principal pentru mine si pentru Steaua este titlul de campioana, care ne va duce in Champions League, acolo unde aceasta echipa este obisnuita sa joace an de an”, a declarat peruanul in varsta de 29 de ani pentru site-ul oficial al ros-albastrilor. In zilele urmatoare, pentru Steaua vor semna internationalii columbieni Dayro Moreno si Pepe Moreno. Astfel, in lotul vicecampioanei vor fi opt straini: Zapata, D. Moreno, P. Moreno (Columbia), Emeghara, Eze (Nigeria), Habibou (Franta), Mendoza (Peru) si Golanski (Polonia). Culmea este ca, in afara lui Golanski, toti jucatorii straini sunt de culoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.