Drama. Trei tineri si-au pierdut viata, la numai trei luni de la moartea parintilor, intr-un cumplit accident de circulatie Doi tineri, frate si sora, si verisoara lor au murit, sambata noaptea, dupa ce au intrat cu masina intr-un tramvai care se re
Drama. Trei tineri si-au pierdut viata, la numai trei luni de la moartea parintilor, intr-un cumplit accident de circulatie Doi tineri, frate si sora, si verisoara lor au murit, sambata noaptea, dupa ce au intrat cu masina intr-un tramvai care se retragea spre depou pe soseaua Colentina din Capitala. Alaturi de ei, in autoturism, mai era inca o tanara de 18 ani, care a scapat ca prin minune cu viata, fiind internata in Spitalul Floreasca. Cei doi frati purtau inca doliu dupa parintii lor, care murisera in urma cu trei luni. Potrivit martorilor, Dacia in care se aflau cei patru tineri gonea nebuneste pe strazile din Bucuresti. Se grabeau sa ajunga la o petrecere, fara sa tina cont de carosabilul alunecos. La un moment dat, soferul a derapat, a scapat volanul de sub control si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un tramvai care se retragea spre depoul Colentina. Impactul i-a fost fatal tanarului de 29 de ani, care a murit pe loc. Nici sora si verisoara lui, care mergeau pe bancheta din spate a masinii, nu au avut mai mult noroc. Singura care a avut zile a fost prietena lor, aflata pe scaunul din dreapta soferului. Nu a scapat decat cu o fractura la un picior, fiind transportata imediat la spital. Vestea mortii tinerilor le-a socat pe rudele acestora, care nu intelegeau cum de a fost posibil ca familia sa le fie lovita de doua tragedii intr-un interval de timp atat de scurt. Socati, au povestit ca fratii isi visasera parintii decedati in urma cu doar cateva zile, insa nu s-au gandit la acest lucru ca la un avertisment.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.