Impulsiv. Vedeta a pus la indoiala veridicitatea informatiei din Cancan, conform careia Carmen Bruma a acceptat sa pozeze unui artist Puteti viziona aici fragmentul din emisiunea "In gura presei" Marti seara, in cadrul emisiunii "In gura presei" de
Impulsiv. Vedeta a pus la indoiala veridicitatea informatiei din Cancan, conform careia Carmen Bruma a acceptat sa pozeze unui artist Puteti viziona aici fragmentul din emisiunea "In gura presei" Marti seara, in cadrul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea a contestat veridicitatea stirii Cancan, fara sa ofere telespectatorilor un motiv sau un argument. Desi a acuzat ca materialul respectiv nu contine informatiile corecte, prezentatorul a interzis echipei sale sa ofere un cadru cu articolul care l-a inversunat atat de tare. Motivul este cat se poate de simplu. Personajul principal al materialului era Carmen Bruma, iar titlul stirii dezvaluia faptul ca aceasta va poza nud pentru un student la Arte Frumoase. Pentru cine nu stie, gazda jurnalului sportiv de la Realitatea TV este iubita lui Badea de ani buni, iar interzicerea difuzarii articolului din Cancan este justificata prin faptul ca prezentatorul isi ascunde povestea de dragoste de ochii lumii. Dupa aflarea informatiei ca partenera lui ar fi dispusa sa pozeze nud si, mai ales, dupa o zi proasta, in care masina ii fusese lovita, inversunarea de care a dat dovada era oarecum fireasca. Oricum, Mircea Badea nu a reusit sa demonstreze prin reactia lui decat ca este un barbat care vede rosu in fata ochilor atunci cand iubita lui se expune, chiar si de amorul artei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.