Gigi Becali a ajuns tinta bancurilor suporterilor din cauza campaniei de transferuri extrem de firave. Necunoscutul Habib Habibou, imprumutat sase luni de la Charleroi, si mustata patronului sunt singurele surprize din Ghencea de påna acum.

Nu mai putin de unsprezece fotbalisti, o echipa intreaga, au refuzat sa semneze contracte de joc cu formatia din Ghencea in ultimele doua saptamani. Este un adevarat record. La acest lucru se adauga si faptul ca vedetele Stelei, scoase la vanzare, Goian si Dica, nu si-au gasit cumparatori, iar disponibilizatii Cristocea, Croitoru si Zaharia nu se bucura, deocamdata, de o foarte mare cautare. Ghencea pare supusa unui adevarat blocaj, patronul echipei, Gigi Becali, fiind extrem de iritat din cauza acestei situatii. Impacarea cu verii sai nu a adus rezultatele scontate in ceea ce priveste importul si exportul de jucatori. Ajuns tinta glumelor suporterilor, Becali a declarat ca este dispus sa puna pe masa chiar si 5 milioane de euro pentru un singur fotbalist. Spera sa depaseasca cea mai mare suma platita pana in prezent de un club din Romania pentru transferul unui jucator, CFR Cluj - 2,2 milioane de dola ri in schimbul argentinianului Fabiani. Pana acum, oficialii Stelei nu au reusit sa convinga nici unul dintre jucatorii vizati, diferentele dintre sumele de transfer si salariile jucatorilor fiind mult prea mari. Glumind amar, suporterii spun ca mustata lui Becali este cea mai mare surpriza pe care acesta le-a facut-o in pauza competitionala.

Adi Ilie se justifica: 'Jucatorii nu vor sa vina>>
Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, s-a justificat in privinta tergiversarii negocierilor pentru aducerea unui fotbalist de valoare.