Adrian Mutu a sustinut ieri la Florenta o conferinta de presa, prima dupa revenirea echipei sale din cantonamentul din Spania, in timpul caruia a aflat ca FIFA a trimis cererea lui Chelsea de daune la Camera de Rezolvare a Disputelor. Mai precis, gru
Adrian Mutu a sustinut ieri la Florenta o conferinta de presa, prima dupa revenirea echipei sale din cantonamentul din Spania, in timpul caruia a aflat ca FIFA a trimis cererea lui Chelsea de daune la Camera de Rezolvare a Disputelor. Mai precis, gruparea londoneza solicita din partea fotbalistului roman 11 milioane de euro despagubiri dupa scandalul de consum de cocaina al lui Mutu, din octombrie 2004, cand Chelsea i-a si reziliat romanului contractul. "Astept decizia si apoi vom vedea ce este de facut", s-a multumit ieri sa comenteze Mutu, care s-ar putea trezi lefter in cazul in care comisia FIFA va stabili suma ceruta de englezi ca fiind cea corecta. Internationalul roman a vorbit si despre posibila sa plecare la Roma, vehiculata intens in presa italiana, dar si despre meciul de maine, cu fosta sa echipa, Parma. "Ma bucura interesul Romei, dar voi ramane la Fiorentina. Zvonurile aparute despre o posibila plecare a mea nu imi fac rau, deoarece am trecut si prin momente mai grele. Am incredere in conducerea clubului si in proiectul nostru. Cu Parma este o partida importanta si vrem sa reincepem sirul victoriilor din deplasare. Suntem pregatiti de orice, pentru ca vrem sa facem rezultate bune pe toate fronturile. M-am simtit bine cand am jucat la Parma, dar acum vreau victoria cu Fiorentina. Sper sa inscriu din lovitura libera, asa cum faceam destul de des cand jucam la Parma", a afirmat Mutu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.