Prepelita a fost singurul grasut din lotul "Stiintei", desi sustinea ca a luat doar o jumatate de kilogram peste limita normala.

Vineri dimineata, jucatorii Universitatii au efectuat vizita medicala la Policlinica pentru Sportivi din Banie. Acestia au trecut cu bine testele medicale. Au lipsit motivat strainii echipei, Baird, Rose, Mitchell, Dilevski si Wobay, si portarul Mircea Bornescu, care se pregateste pentru botezul fiului sau, Nicolas. De la vizita medicala au mai absentat si disponibilizatii Ciuca, Velcovici si Stoianof, dar si Girla, mijlocasul craiovean fiind trimis la echipa a doua. In afara de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, alb-albastrii au fost insotiti la control de secundul Ionel Gane. Ajuns mai tirziu la Policlinica pentru Sportivi, Jerry a avut o reactie de uimire cind si-a vazut elevii. "Ce faceti copii, parca sinteti mai slabi decit ultima data cind ne-am vazut! Pai, ce facem la antrenamente, ce dam jos?", i-a chestionat Gane.

"Sint surplusuri de maximum un kilogram, dar se da foarte usor jos. Este si normal sa ia in greutate un jucator atunci cind nu are perioada de activitate" a fost verdictul doctorului Stamatescu. Cel mai grasut a parut Andrei Prepelita, iar cel mai slab a fost Andrei Ionescu. "Micul Balaci" s-a intors cu sase kilograme mai putin decit intrase in vacanta, asta si din cauza operatiei de amigdalita pe care a suferit-o in decembrie. Prepelita, in schimb, s-a aparat spunind ca a pus doar 500 de grame. La fel ca la inceputul sezonului, primul la vizita medicala a fost Ionut Lutu, care a dorit sa fie din nou un exemplu pentru mult mai tinerii sai colegi. "Am 32 de ani, anul acesta fac 33, dar n-am probleme cu kilogramele. Sint un exemplu la examinarile medicale, sper sa fiu si pe teren, in retur", a spus Lutu

Dorel Stoica a declarat ca nu va pleca in aceasta iarna de la Universitatea si ca nu vrea sa mai dea pronosticuri referitoare la evolutiile echipei in retur, dupa ce, la inceputul sezonului, spusese ca Universitatea se va bate pentru titlu. "Sper ca o sa fie un retur bun pentru Craiova. Nu vreau sa ne mai hazardam in declaratii, cum a facut-o la inceputul campionatului, cind ne-am luat dupa altii. Nu este deloc o problema ca vom juca la Caracal. Majoritatea sintem obisnuiti sa jucam acolo si nu vom avea probleme, mai ales ca echipa e iubita in toata Oltenia", a spus Stoica.