Verdicte in instanta
Presedintele Traian Basescu le-a spus ieri membrilor CSM, razand, ca discuta cu sotia despre faptul ca in cazul Monei Musca s-a dat intr-o luna, in instanta, verdict de politie politica, in timp ce in cazul liderului
Verdicte in instanta
Presedintele Traian Basescu le-a spus ieri membrilor CSM, razand, ca discuta cu sotia despre faptul ca in cazul Monei Musca s-a dat intr-o luna, in instanta, verdict de politie politica, in timp ce in cazul liderului PC, Dan Voiculescu, “nu-i da nimeni”. Seful statului le-a vorbit magistratilor de la CSM despre tergiversarile in procese, iar in acest context el le-a relatat si cateva “discutii pe care le are cu sotia” referitoare la astfel de tergiversari. “Am inteles ca de interes public este si ce vorbesc cu sotia”, le-a spus Basescu membrilor CSM. “Nu am spus ca nu ma supun ei. Daca vreti va spun, de exemplu ii spuneam sotiei: 'Uita-te si tu. Ai vazut la Mona Musca, intr-o luna i s-a dat verdictul de politie politica in instanta, dar la domnul Voiculescu de doi ani nu-i da nimeni!>>. Asta discut eu cu sotia, nu e vreun repros, Doamne fereste”, a mai spus Basescu. REPLICA. Liderul PC, Dan Voiculescu, i-a dat replica sefului statului, aratand ca “interesul meu major este ca Justitia sa se pronunte cat mai repede asupra deciziei CNSAS, pentru a pune capat tuturor speculatiilor pe acest subiect, care mi-au adus prejudicii majore”. ”Motivele pentru care Traian Basescu face astfel de afirmatii nu sunt in acest caz foarte importante. Nu conteaza ce anume vrea sa acopere sau sa descopere Basescu, lansand pe piata un nou subiect. Nu are nici o relevanta cu cine vorbeste acesta: cu sotia, cu propriii consilieri sau cu altcineva. Atata vreme cat nu exista o decizie intr-un anumit caz, pericolul de a fi lansate acuzatii si speculatii fara nici o legatura cu adevarul nu poate fi ocolit”, a adaugat Dan Voiculescu. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.