Fundasul Stelei, Mirel Radoi, a declarat marti, dupa vizita medicala, ca este constient ca se asteapta mult de la jucatorii care au revenit dupa accidentari, dar acestora le va fi destul de greu sa revina la forma pe care au avut-o inainte de acciden
Fundasul Stelei, Mirel Radoi, a declarat marti, dupa vizita medicala, ca este constient ca se asteapta mult de la jucatorii care au revenit dupa accidentari, dar acestora le va fi destul de greu sa revina la forma pe care au avut-o inainte de accidentare.   REALITATI. "Sunt sanatos acum, iar la aceasta vizita medicala nu a fost greu deloc. Daca vom fi sanatosi ne putem reveni, sa fim echipa care am fost in anii trecuti. Avem ganduri marete, dar sper sa le si realizam. Stiu ca domnul Becali are mare incredere in noi, cei care am fost accidentati, dar ne va fi greu sa revenim la forma pe care am avut-o, dupa patru luni in care nu am jucat, dar sper sa ne acomodam cat mai repede. Nu s-a discutat nimic despre plecari, iar conducerea este alaturi de noi. Nu exista nicio lista", a declarat Mirel Radoi. Fundasul Stelei s-a accidentat in timpul meciului amical pe care nationala Romaniei l-a sustinut in fata reprezentativei similare a Turciei, la 22 august. Fotbalistul a fost apoi supus unei interventii chirurgicale, la clinica Isokinetic, din Bologna si a ratat restul sezonului. Referitor la lupta pentru titlu de campioana din Liga I, Radoi a precizat: "Trebuie sa ne vedem de drumul nostru si sa castigam toate meciurile de acum incolo. Daca nu, trebuie sa obtinem cat mai multe puncte. Nu sunt eu in masura sa judec ce s-a gresit in tur, sunt altii care ne judeca pe noi". Steaua se afla pe locul patru in campionat, cu 38 de puncte, la egalitate cu Unirea Urziceni, la trei lungimi de echipa clasata pe locul doi, Rapid, si la opt puncte distanta de liderul Ligii I, CFR Cluj. Radoi a adaugat ca nu stie foarte multe despre noua achizitie a Stelei, Habib Habibou: " Stiu doar echipa de la care a venit, vom vedea pe parcurs de ce este in stare". Mirel Radoi a evitat insa sa comenteze campania de transferuri a formatiei din Ghencea: "Nu este treaba mea ce transferuri s-au facut, eu sunt jucator". CONTROL. Fotbalistii Stelei au avut programata marti, de la ora 8:00, la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS), vizita medicala, actiune la care au fost prezenti toti jucatorii, inclusiv cei de pe lista patronului Gigi Becali: Marius Croitoru, Adrian Neaga, Dorel Zaharia, Andrei Vatca, Petre Marin, Vasilica Cristocea, Valentin Badoi si Victoras Iacob, dar a lipsit internationalul nigerian Ifeanyi Emeghara, care a fost convocat la nationala tarii sale pentru Cupa Africii. Primul jucator care a ajuns la sediul INMS a fost Mirel Radoi, in jurul orei 7:15, la polul opus situandu-se, Nicolae Dica, Mihaiti Plesan si Sorin Ghionea. Noua achizitie a Stelei, Habib Habibou, a venit la INMS insotit de un alt strain, portarul columbian Robinson Zapata. La vizita medicala a fost prezent si Emil Ducu Ninu, fundasul care nu a jucat niciun meci pentru Steaua in Liga I.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.