Politistii de frontiera si procurorii antidrog au confiscat, la mijlocul acestei saptamani, in Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu (Satu Mare), aproape 132 de kilograme de heroina, a carei valoare de piata era de 10 milioane de euro. Stupefiantel
Politistii de frontiera si procurorii antidrog au confiscat, la mijlocul acestei saptamani, in Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu (Satu Mare), aproape 132 de kilograme de heroina, a carei valoare de piata era de 10 milioane de euro. Stupefiantele erau ascunse intr-un TIR condus de un cetatean turc, care a incercat sa iasa din Romania spre Ucraina, si urmau sa ajunga pe piata din vestul Europei. Autoritatile romane au primit pontul transportului de la politistii germani si au supravegheat TIR-ul vreme de 24 de ore, oprindu-l abia in vama Hamleu. Soferul, Mehmet Ozaktas, in varsta de 47 de ani, le-a spus politistilor ca nici macar nu stia care era destinatia exacta a calatoriei. Aceasta este cea mai mare captura de droguri reusita in Romania in ultimul an.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.