A 65-a gala de decernare a premiilor Globurile de Aur este pusa sub semnul intrebarii, si asta pentru ca sindicalistii de la Hollywood, care se afla in greva din 5 noiembrie, vor instala numeroase pichete de greva. Multi dintre profesionistii din in
A 65-a gala de decernare a premiilor Globurile de Aur este pusa sub semnul intrebarii, si asta pentru ca sindicalistii de la Hollywood, care se afla in greva din 5 noiembrie, vor instala numeroase pichete de greva. Multi dintre profesionistii din industria filmului au anuntat ca nu sunt dispusi sa treaca printre grevisti.

Scenaristii de film si televiziune americani au anuntat ca vor instala pichete de greva la Globurile de Aur, pe 13 ianuarie, decizie care are toate sansele sa perturbe grav prestigioasa ceremonie organizata la Hollywood. Sindicatul scenaristilor americani (WGA), ai carui membri sunt in greva de pe 5 noiembrie, au inceput, inca de la finele lunii decembrie, discutiile cu compania organizatoare, „Dick Clark Productions“, pentru a permite derularea normala a ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur. Insa negocierile au esuat, potrivit unui comunicat emis de filiala WGA pentru coasta vestica a Statelor Unite. „Dick Clark Productions este ingrijorata din cauza grevei. Asa cum s-a anuntat anterior, sindicatul scenaristilor va instala pichete de greva la Globurile de Aur“, se indica in tex t. Astfel, ceremonia care va fi transmisa in direct, in noaptea de 13 ianuarie, de NBC, are toate sansele sa se transforme intr-un camp de lupta. Multi dintre profesionistii industriei cinematografice au declarat ca nu ii incanta deloc ideea de a trece printre grevisti. In plus, prezentatorii ceremoniei nu vor beneficia de replicile spirituale scrise de obicei de reprezentanti ai WGA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.