Antrenorul Ladislau Bölöni a castigat cu echipa sa de club, Al Jazira, cea de-a 23-a editie a Cupei Campionilor Golfului, devenind astfel cel de-al doilea antrenor roman, dupa Ilie Balaci, care castiga acest trofeu. Bö
Antrenorul Ladislau Bölöni a castigat cu echipa sa de club, Al Jazira, cea de-a 23-a editie a Cupei Campionilor Golfului, devenind astfel cel de-al doilea antrenor roman, dupa Ilie Balaci, care castiga acest trofeu. Bölöni a catalogat meciul ca fiind unul nebun. "A fost un meci nebuna€¦ Le sunt recunoscator jucatorilor mei pentru efortul depus, in special lui Abdul Salam, Diyaki si Toni, care au terminat meciul, desi sufereau de dureri musculare din cauza efortului depus. Ei se aflau sub o presiune imensa, pentru ca au inceput meciul de la 0-2. A fost fantastic modul in care au revenit si au castigat titlul. Cred ca acest trofeu ii va motiva sa se descurce mai bine in competitia interna", a spus tehnicianul. Pentru ca a condus de pe banca tehnica la victoria echipei sale, Jurnalul National il declara pe Ladislau Bölöni "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.