PUNCTUL PE EI
E vreme de sarbatoare. Ne pastram cu grija departe de gandul cel rau chiar de-ar fi sa ne sprijinim si pe minciuna. Aruncam jucariile stricate de viata in bagajul celui care se tot duce. 2007 n-are decat sa poarte cu dansul, in is

PUNCTUL PE EI
E vreme de sarbatoare. Ne pastram cu grija departe de gandul cel rau chiar de-ar fi sa ne sprijinim si pe minciuna. Aruncam jucariile stricate de viata in bagajul celui care se tot duce. 2007 n-are decat sa poarte cu dansul, in istorie si, daca se poate, chiar in uitare, toate neimplinirile.

Altfel spus, sa se aleaga praful de toate necazurile. Iar noi sa dam in mintea copiilor si sa credem, pret de-o iluzie, in mosi buni si intr-un 2008 altfel decat ceilalti 2007. De s-ar putea, macar pana spre Boboteaza, as vrea sa va stiu campionii fericirii maxime. Izolati de realitate, infasati in frumoasa poveste a Sarbatorilor de iarna.

Simt ca orice as spune in continuare ar putea esua catre o realitate pe care tocmai ne-am propus sa o ignoram. Si, pentru a nu fi eu primul dintre gresitii dumneavoastra, ma opresc aici. Pana la prima intalnire de anul viitor va doresc
LA MULTI ANI!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.