De la caz la caz, oricat ne-ar placea NOFX sau Beyonce, trebuie sa recunoastem ca cele mai "tari" concerte din 2007 raman Rolling Stones pe Lia Manoliu si Alice Cooper & Marilyn Manson la Ba€™estival. La acest festival
   De la caz la caz, oricat ne-ar placea NOFX sau Beyonce, trebuie sa recunoastem ca cele mai "tari" concerte din 2007 raman Rolling Stones pe Lia Manoliu si Alice Cooper & Marilyn Manson la Ba€™estival. La acest festival, rebotezat Ba€™estfest, nu numai ca cei doi mostri s-au intalnit fata-n fata pentru prima oara, dar au si cantat impreuna o melodie, fiecare in recitalul celuilalt; tot aici au venit taticii hip-hop-ului, Wu-Tang Clan, in formula completa. Pe stadionul de rugby Arcul de Triumf, la primul mare concert de aici, a evoluat unul dintre cele mai in voga grupuri ale momentului, The Muse, care a avut parte de o deschidere de lux: Brett Anderson, solistul de la Suede. La Coke Live au venit The Cult si Incubus, nume grele ale rockului international, la Artmania din Sibiu au cantat doua mari trupe britanice, Anathema si My Dying Bride, plus cel mai in voga grup din Olanda, Within Temptations, iar la Stufstock Greenfest, Cradle of Filth, Toy Dolls si Dandy Warhols. Alte spectacole de exceptie au fost oferite de George Michael, Tori Amos, Robert Plant & The Strange Sensation, Jethro Tull (free concert la Sibiu), Pet Shop Boys. Concerte mai putin mediatizate, dar, cel putin, la fel de spectaculoase au sustinut Los Fastidos, Gogol Bordello, NOFX, Therapy?, The Toasters; Sepultura si Naplam Death, Molotov Cocktail si Subscribe sau Sugar Blue. Iar in 2008 e foarte probabil ca sa avem parte de si mai multe, Paradise Lost, Amorphis, Kylie, Kravitz & Iron Maiden fiind deja antamate!  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.