De la inceputul acestei saptamani, Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bors este in fierbere. Traficul inregistrat de luni pana joi este mai mult decat dublul tranzitului auto din urma cu doua saptamani. Motivul: romanii flotanti in statele din af
De la inceputul acestei saptamani, Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bors este in fierbere. Traficul inregistrat de luni pana joi este mai mult decat dublul tranzitului auto din urma cu doua saptamani. Motivul: romanii flotanti in statele din afara granitelor Romaniei se intorc acasa. Apropierea Sarbatorilor de iarna a facut ca numarul masinilor care intra in tara prin Bors sa creasca spectaculos.
Valoarea medie a tranzitului auto inregistrat prin PTF Bors in lunile de trafic normal este de 5.000-5.500 de autovehicule zilnic. In numai sapte zile, incepand de vinerea trecuta, valorile de trafic au ajuns la 12.000-12.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.