Cititorii nostri au avut ocazia sa gaseasca in paginile ziarului „Gardianul” dezvaluiri importante, dar mai ales au putut afla primii unde se gasesc ascunsi mai multi sportivi cu care cei din lumea sportului nu mai reusisera sa intre in
Cititorii nostri au avut ocazia sa gaseasca in paginile ziarului „Gardianul” dezvaluiri importante, dar mai ales au putut afla primii unde se gasesc ascunsi mai multi sportivi cu care cei din lumea sportului nu mai reusisera sa intre in legatura.

Anul 2007 a inceput, din pacate, cu un accident tragic in care si-a pierdut viata o mare sportiva, Maria Cioncan. „Gardianul“ a dus, la acea vreme, o adevarata campanie de presa care a avut ca scop descoperirea adevarului in ceea ce priveste cauza ce a dus la acea tragedie. Ziarul nostru a scris, atunci, in exclusivitate, despre faptul ca sportiva trebuia sa se afle in cantonament in Maroc, iar ea de fapt era in Grecia. Mai mult, un reportaj facut chiar in comuna natala a Mariei Cioncan, la Maieru, a scos la iveala si scandalul ulterior intre familia sportivei si antrenorul acesteia, Stefan Beregszaszi. De asemenea, am descoperit faptul ca de pe cardurile sportivei se scosesera bani dupa moartea Mariei. Mai mult, ca o premiera in presa din Romania, am prezentat in original expertiza accidentului din Bulgari a care a lasat in urma mai multe semne de intrebare. Am scris, totodata, despre conflictul din noaptea Revelionului trecut dintre sportiva si antrenorul ei, Maria Cioncan dorind sa paraseasca in acel moment cantonamentul de la Trikkala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.