Retailerul de produse electronice, electrocasnice si IT Flamingo International a inregistrat in ultima saptamana vanzari totale in valoare de peste 1 milion de euro in fiecare zi, se arata intr-un comunicat al companiei. Valoarea vanzarilor inregistr
Retailerul de produse electronice, electrocasnice si IT Flamingo International a inregistrat in ultima saptamana vanzari totale in valoare de peste 1 milion de euro in fiecare zi, se arata intr-un comunicat al companiei. Valoarea vanzarilor inregistrate de Flamingo International pana la jumatatea lunii a depasit totalul vanzarilor lunii decembrie de anul trecut. "Luna aceasta am avut un start foarte bun in ceea ce priveste valoarea vanzarilor inregistrate in magazinele Flamingo Computers, Flanco si Flanco World, aceasta fiind de aproximativ 0,8 milioane euro inca din primele zile. Vanzarile au cunoscut o crestere progresiva in aceasta luna si ne asteptam ca acest trend sa continue chiar mai accentuat in ultimele zile, in special in preajma Craciunului", declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International. Produsele care au inregistrat cele mai mari ascensiuni in vanzari luna aceasta sunt LCD tv-urile, electronicele tv-video si produsele de tip gadget (foto, video), console de joc, PC-uri si notebook-uri. Compania estimeaza o crestere de aproximativ 50% a vanzarilor in magazinele Flamingo Computers, Flanco si Flanco World in urmatoarele zile. Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al doilea cel mai mare jucator de pe piata adresata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.