Grupul hotelier francez Accor va ceda 57 de hoteluri in Franta si Elvetia unui consortiu imobiliar din care fac parte CEC-ul francez si doua fonduri de investitii legate de asiguratorul Axa, pentru suma de 518 milioane euro, a anuntat ieri Accor, con
Grupul hotelier francez Accor va ceda 57 de hoteluri in Franta si Elvetia unui consortiu imobiliar din care fac parte CEC-ul francez si doua fonduri de investitii legate de asiguratorul Axa, pentru suma de 518 milioane euro, a anuntat ieri Accor, conform AFP, citata de NewsIn. Prin aceasta operatiune au fost cedate un numar de 47 de hoteluri in Franta si 10 in Elvetia, cu un total de 8.000 de camere, sub marcile Novotel, Mercure, Ibis, All Seasons si Etap Hotel. Aceasta tranzactie se inscrie in cadrul unui program de cesiune a unui numar de 350 de hoteluri, pana la sfarsitul anului 2008, suma totala a tranzactiilor fiind estimata la 1,9 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.