Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, a anuntat, ieri, ca o anumita zona a platformei industriale Tractorul Brasov va fi transformata in zona urbana, dar sunt asteptate inca pro-punerile din partea Flavus Investitii, noul proprietar al uzi
Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, a anuntat, ieri, ca o anumita zona a platformei industriale Tractorul Brasov va fi transformata in zona urbana, dar sunt asteptate inca pro-punerile din partea Flavus Investitii, noul proprietar al uzinei, transmite corespondentul Mediafax.

Toate zonele industriale din municipiul Brasov care nu mai produc nimic vor fi scoase in afara orasului, in locul acestora urmand a fi dezvoltate zone urbane si un campus universitar, potrivit noului Plan Urbanistic General (PUG) aflat in curs de reactualizare, a anuntat Scripcaru. „Acum ii asteptam si pe proprietarii de la Tractorul sa vina cu o propunere proprie, pentru ca nu le putem impune nimic cu forta. In luna ianuarie vom face o dezbatere pe tema scoaterii din municipiu a acestei functiuni industriale, la care ii vom invita pe toti cei implicati direct“, a spus edilul Brasovului. Acesta a purtat, in acest sens, discutii cu Ordinul Arhitectilor, filiala nationala si cea locala, pentru inlocuirea platformei industriale Tractorul cu un cartier de locuinte si birouri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.