Directorul de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, a declarat marti  ca intentioneaza sa perfecteze o partida amicala cu selectionata Rusiei, pe 26 martie 2008. In 2008, inaintea Campionatului European de fotbal, Romania mai are p
Directorul de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, a declarat marti  ca intentioneaza sa perfecteze o partida amicala cu selectionata Rusiei, pe 26 martie 2008. In 2008, inaintea Campionatului European de fotbal, Romania mai are prevazut un meci de top, cu Italia.  Selectionata Rusiei este calificata la CE 2008, la fel ca si nationala Romaniei, si face parte din Grupa D, alaturi de Grecia, Suedia si Spania. "Incercam sa ajungem la o intelegere cu selectionata Rusiei pentru a organiza o partida amicala. Adversarul nu este batut in cuie, dar sunt sanse foarte mari ca acest joc sa se perfecteze. In orice caz, daca nu reusim sa ne intelegem, desi nu vad care ar fi problema, mai avem si alte solutii", a declarat Florin Prunea.  Initial oficialii FRF aveau in plan organizarea in primavara a doua jocuri amicale in compania Frantei si Italiei, dar acest proiect a cazut din cauza faptului ca selectionata Romaniei este adversara in Crupa C a turneului final din vara lui 2008 cu aceste doua echipe. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.