Romania a urcat cinci locuri in clasamentul european pe natiuni la feminin si va fi reprezentata, din sezonul 2008-2009, de doua echipe in Liga Campionilor, de doua in Cupa EHF si de una in Cupa Cupelor, a anuntat Federatia Europeana de Handbal (EHF
Romania a urcat cinci locuri in clasamentul european pe natiuni la feminin si va fi reprezentata, din sezonul 2008-2009, de doua echipe in Liga Campionilor, de doua in Cupa EHF si de una in Cupa Cupelor, a anuntat Federatia Europeana de Handbal (EHF). Handbalul feminin romanesc la nivel de cluburi a punctat serios pentru sezonul 2008-2009, reusind sa „prinda“ ultimul loc, al saptelea, care ii permite sa inscrie doua formatii in Liga Campionilor. Astfel, dispar locurile Romaniei pentru Challenge Cup, cea mai slaba competitie europeana. Romania a urcat de pe locul 12 pe locul 7, acumuland un total de 46,83 puncte si fiind devansata de Danemarca, Ungaria, Rusia, Norvegia, Spania si Slovenia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.