LUNI, 17 DECEMBRIE Lori, Made in Romanie
Dupa ce artista si-a facut incalzirea pe platourile de la Buftea unde i-a cantat Nicoletei Luciu Ia-ti, mireasa, ziua buna in telenovela Inima de tigan, ea s-a hotarat sa aduca buna dispozitie, de Sarbatori, in casele romanilor. Cel mai recent material muzical este intitulat sugestiv, Made in Romanie, si va fi cu siguranta apreciat de cei care stiu sa petreaca romaneste.
Oana Cuzino face furori in randul VIP-urilor
Dupa ce a primit aprecierile fostului fotbalist al nationalei, Gica Popescu, care a marturisit, recent, ca Oana Cuzino este intruchiparea cea mai reusita a rafinamentului si a discretiei. Isi dozeaza foarte bine aparitiile, este o prezen- ta discreta, este frumoasa, desteapta... si isi face foarte bine treaba, gazda emisiunii Ce se intampla, doctore? a fost complimentata si de Keo. Solistul a declarat ca, intr-un top al preferintelor sale, doctorul de la Pro se claseaza pe locul intai prin stilul pe care il impune. (A.S.)
Mircea Badea a apelat la detectivi particulari
Pentru ca Traieste in Romania, si asta ii ocupa tot timpul, Mircea Badea a angajat o echipa de detectivi particulari, care sa-i ia urma unui dusman de-al lui. Si eu am apelat la serviciile unei firme pe vremea cand aveam probleme cu fabrica de chibrituri. Criticul presei de la Antena 3 a marturisit recent ca echipajul lui a facut filaj 24 din 24 de ore in fata casei celui mai mare dusman al lui: Ca sa dea de urma acestuia, baietii au urmarit-o pe nevasta- sa, iar dupa doua sapta mani, a aparut si personajul meu. Distractia m-a costat in jur de 5.000 de euro, a spus Badea. (A.S.)