Fundatia Phoenix si FR Baschet au anuntat oficial, ieri, ca visul oricarui impatimit al baschetului devine realitate: Harlem va juca din nou in Romania, in martie 2008! Dupa 40 de ani, celebra trupa americana va sustine patru spectacole, la Bucuresti
Fundatia Phoenix si FR Baschet au anuntat oficial, ieri, ca visul oricarui impatimit al baschetului devine realitate: Harlem va juca din nou in Romania, in martie 2008! Dupa 40 de ani, celebra trupa americana va sustine patru spectacole, la Bucuresti (17 martie, Sala Polivalenta), Sibiu (18 martie, Sala Transilvania), Cluj-Napoca (19 martie, Sala Horia Demian) si Timisoara (20 martie, Sala Olimpia), cheltuielile totale ridicandu-se la peste 250.000 de euro. "Suma efectiva pentru acest show este confidentiala, dar putem spune ca intregul eveniment costa intre 200.000 si 400.000 de euro. Noi speram sa avem sprijin prin discounturi, implicarea unor parteneri si a edililor locali, pentru ca, in final, cheltuielile sa fie diminuate", a declarat Paul Nanca, reprezentantul Fundatiei Phoenix. "In ultimii ani, ne-am straduit sa atragem din nou lumea la baschet. Ma bucur ca dupa 40 de ani, romanii ii vor putea urmari din nou pe magicienii de la Harlem. Totul a fost posibil gratie Fundatiei Phoenix si ma bucur ca vom colabora si pe viitor. Am mai incercat sa-l aducem in Romania si pe Michael Jordan, dar n-am reusit. Suma n-a fost mare, dar pe atunci nu aveam conexiuni cu o agentie acreditata pe Estul Europei. Acum, exista Fundatia Phoenix, asa ca pe viitor sper sa putem aduce si vedete NBA", a punctat presedintele FRB, Carmen Tocala, adaugand ca biletele pentru spectacolul din Capitala se pun in vanzare de azi, pe site-ul www.bilet.ro, preturile fiind de 45-65 RON.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.