Criticata si blamata de foarte multi, marea asfaltare care a dat peste cap toata circulatia in Bucuresti se apropie de sfarsit. Din 102 lucrari demarate de Primaria Capitalei au mai ramas in derulare pentru 2008 doar 11 lucrari secundare, care sunt i
Criticata si blamata de foarte multi, marea asfaltare care a dat peste cap toata circulatia in Bucuresti se apropie de sfarsit. Din 102 lucrari demarate de Primaria Capitalei au mai ramas in derulare pentru 2008 doar 11 lucrari secundare, care sunt in faza de pregatire. Din acest total au fost reprogramate pentru anul viitor alte 11 strazi, cum ar fi Drumul Sarii.


"Asa cum ne-am angajat, nu vor ramane in aceasta iarna strazi desfundate. Cele 11 care sunt in pregatire vor avea carosabil turnat la nivel de uzura sau binder. Imi cer scuze celor care au avut de suferit in primul rand pe timp de noapte, s-a lucrat, iar zgomotul a fost greu de suportat", a declarat primarul Videanu. Arterele principale finalizate in 2007 sunt Strada Iancu de Hunedoara (finalizat si receptionat), Soseau Stefan cel Mare (carosabil terminat, intersectiile Lizeanu si Tunari lasate pentru anul viitor), Soseaua Colentina (finalizat carosabil si linia de tramvai 21 va fi data in folosinta joia viitoare), Soseaua Oltenitei (finalizat intre Romprim si Piata Sudului). Pe tronsonul Piata Sudului - Eroii Revolutiei, carosabilul va fi la nivel de binder, linia de tramvai din zona fiind data in lucru tarziu.

Printre arterele finalizate in acest an au fost enumerate si Ion Ionescu de la Brad, Dimitrie Cantemir (pe aceasta artera urmeaza sa fie montati stalpii pentru reteaua de troleibuz), Ion Campineanu, Luterana, Stirbei Voda.


CONTINUARE IN 2008. Pasajul de la Obor va ramane in executie, cu termen de finalizare 30 mai 2008, la fel ca terminalul de la Sfanta Vineri, cu termen de incheiere a lucrarilor in martie 2008.

"Administratia strazilor a avut in executie 58 de strazi, dintre care au fost finalizate 47 de artere. Calea Floreasca va fi conservata pe perioada iernii, astfel incat sa se circule normal, fara risc de accidente", a adaugat edilul. In prima parte a anului 2008 vor incepe lucrarile la cele 11 strazi ramase in pregatire si la pasajul suprateran care urmeaza a se construi in zona Doamna Ghica. Restul lucrarilor ramase in executie apartin primariilor de sector.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.