Jucam cu Franta, la Sibiu
Vom juca pe Greenset, o suprafata care ne convine. ITF solicita ca salile pentru meciurile din Cupa Davis sa aiba minimum 4.000 de locuri capacitate, dar ne-a facut o derogare, dupa ce si Franta si-a dat acceptul pentru arena de la Sibiu, a spus capitanul nejuca tor, Florin Segarceanu.
Vreau in primele patru ale lumii
Gheorghe Tadici e convins ca reprezentativa de handbal feminin a Romaniei are valoarea necesara pentru a urca intre primele patru echipe ale lumii. Toti cei care s-au prezentat la acest Mondial tinteau la podium. Noi, fata de Rusia, am avut parte de meciuri infinit mai grele, dar speram sa nu ne oprim din victorii macar pana in semifinale. Am obtinut patru victorii in primele patru meciuri, dar stim ca putem juca din ce in ce mai bine. Poate prindem chiar finala, a spus Gheorghe Tadici.
Stejarii se inalta in topuri
International Rugby Board a dat publicitatii clasamentul pe luna decembrie. Astfel, reprezentativa Romaniei este in ascensiune, reusind sa urce o pozitie, fata de luna trecuta, pana pe pozitia a 15-a. Primele trei clasate au ramas neclintite, cu Africa de Sud (1), Noua Zeelanda (2) si Argentina (3).
CSU Ploiesti, in cadere libera
Campioana Romaniei, CSU Ploiesti, a cedat saptamana trecuta, in ULEB Cup, si in fata formatiei Akasvayu Girona, spaniolii impunandu-se cu 73-65. Urmatorul meci al ploiestenilor, din cadrul grupei C al acestei competitii, va avea loc pe 11 decembrie, pe terenul celor de la Hanzevast Capitals Groningen, cu incepere de la ora 20.30.