Christian Bale va fi personajul principal in „Terminatorul 4", lui Schwarzenegger revenindu-i un simplu rolisor.In viitorul film „Terminatorul 4" , Arnold Schwarzenegger s-ar putea intilnicu un alt mit: Christian Bale, cel mai tinar interpret al lui Batman Christian Bale se afla in negocierile finale pentru rolul lui John Connor din „Terminatorul 4", anunta E!News. In filmul „Terminator Salvation: The Future Begins", actorul american va interpreta rolul principal, actiunea gravitind de aceasta data in jurul liderului luptei impotriva robotilor ce vor sa nimiceasca rasa umana. Filmul e programat sa ajunga pe marile ecrane in vara lui 2009, turnarea sa urmind sa inceapa in primavara anului viitor la Budapesta sau in Australia si sa dispuna de un buget de 150 de milioane de dolari, anunta producatorii, citati de revista americana „Entertainment Weekly" (EW).

„Exista o multime de fani ai acestei mitologii. Pe site-uri sint peste un milion de fani ai «Terminatorului»", afirma producatorul Derek Anderson, citat de EW. El mai spune ca de aceasta data personajul principal va fi John Connor, eroul mesianic in ton cu zilele noastre, cel care „va lupta pentru salvarea umanitatii contra masinilor", spune Anderson. Privitor la selectarea lui Bale pentru acest rol, producatorul Victor Kubicek spune ca fostul luptator din „Equilibrium" a fost ales pentru jocul sau complex si expresiv. „Exista o umanitate intensa in personaj, iar Bale e in stare sa faca acest rol", spune Kubicek, potrivit EW.

Producatorii noii trilogii „Terminatorul" i-au rezervat si lui Arnold Schwarzenegger un rol, dar destul de modest. „El e un mare suporter al noii trilogii si e foarte entuziasmat de ceea ce facem. Nu putem sa-l despartim de noua franciza", explica Kubicek. Totusi, pina in prezent, actual guvernator al Californiei nu a decis daca se va intoarce pe marele ecran in pielea Terminatorului, personajul care l-a consacrat. „Inca nu s-a hotarit, dar si daca o va face, nu va fi decit un rol marunt", afirma Anderson. Noul film va fi lansat impreuna cu un joc video, iar profitul adus de franciza „Terminator" din 1984 pina in prezent depaseste un miliard de dolari, informeaza E!News.

Afla cum va arata noul joc video „Terminator" pe www.cotidianul.ro/select