Air France-KLM, Lufthansa si compania italiana Air One vor prezenta azi oferta de preluare a companiei Alitalia, pusa in vanzare de statul italian, a declarat ieri Il Sole 24 Ore, citat de AFP. Compania italiana a fixat ca data limita pentru depunere
Air France-KLM, Lufthansa si compania italiana Air One vor prezenta azi oferta de preluare a companiei Alitalia, pusa in vanzare de statul italian, a declarat ieri Il Sole 24 Ore, citat de AFP. Compania italiana a fixat ca data limita pentru depunerea ofertelor ziua de azi. Daca compania franco-olandeza si concurentul german fac sa planeze incertitudinea asupra intentiilor lor, Air One a anuntat deja dorinta de a candida la achizitia companiei Alitalia. Potrivit cotidianului economic, Alitalia va convoca Consiliul de Administratie tot azi, in urma caruia se vor comunica numele candidatilor care si-au prezentat oferta, informeaza NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.