Astazi, impreuna cu revista (si chiar si separat), la centrele de difuzare a presei gasesti Almanahul „Academiei Catavencu" 2008, adica „Almanahul de fite". O carte cu care dai pe spate orice noptiera!

Fite. Snobism. Dandism. Cristale Swarovski. Masini de un milion de euro. Sotii cu 1.000 de ani mai tinere. Copii botezati in apa Evian. Pantofi de la Paris. Rochii de la Milano. Sint numai citeva elemente cu care romanul se intilneste zilnic in peisajul media. Fitele au existat dintotdeauna, dar acum, cind in Romania exista libertate si bani, ele se pot manifesta in toata splendoarea lor. Astazi, impreuna cu revista „Academia Catavencu", gasiti „Almanahul de fite", un almanah plin de exemple, de diversitate umana, de analize privitoare la moda, un almanah doldora de branduri si de reactii vehemente pro si contra acestora.

Almanahul este structurat pe 11 capitole (Critica fitei pure - teoria fitei; Ce calul meu putere! - fite cu masini; Ride ciob de toala sparta - toale de fite; Fite-ar voi sa fiti! - despre oameni fitosi; Cu fita la psihiatru - despre fitele noastre; Fitosii vechi si noi - logic... fite vechi si fite noi; Faceti fite, nu razboi! - in apararea fitelor; Coana Fita biciclista - fite in sex, dragoste, alte nebunii; Eco homo! - despre fitele turistico-ecologice; Parlamentalul colectiv - fite in politica; Fita bate filmul - fitele din cinema), adica 180 de pagini de fite, aere si figuri ale romanilor.