Politia din Arizona a deschis o ancheta in legatura cu o masina surprinsa intr-o inregistrare publicata pe internet cum se deplasa cu 350 de kilometri pe ora in capitala statului Phoenix, relateaza AFP. In inregistrarea postata pe site-ul youtube.com
Politia din Arizona a deschis o ancheta in legatura cu o masina surprinsa intr-o inregistrare publicata pe internet cum se deplasa cu 350 de kilometri pe ora in capitala statului Phoenix, relateaza AFP. In inregistrarea postata pe site-ul youtube.com se vede bordul bolidului, un Lamborghini Murciélago LP640, iar vitezometrul indica faptul ca soferul conducea cu 352 de kilometri la ora, noaptea pe o autostrada unde circulau si alte automobile. Potrivit televiziunii locale din Phoenix, KPHO, politia a deschis o ancheta, iar propritarul masinii a fost identificat. Potrivit KPHO, viteza limita pe acea potiune de autostrada este de 105 kilometri la ora.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.