Ordonanta de guvern care blocheaza constructiile in toate oresele Romaniei este pe cale sa produca o incaierare parlamentara. O intentie buna a Executivului, care ar fi trebuit sa salveze spatiile verzi, s-a transformat intr-o aberatie legislativa.
Ordonanta de guvern care blocheaza constructiile in toate oresele Romaniei este pe cale sa produca o incaierare parlamentara. O intentie buna a Executivului, care ar fi trebuit sa salveze spatiile verzi, s-a transformat intr-o aberatie legislativa. S-au blocat prin lege toate constructiile pe spatiile care figureaza in „verde“ in scriptele primariilor si care sunt cu totul altceva decat parcuri, gradini si spatii verzi. Asa cum „Gardianul“ a relatat, acest demers a fost facut la doua capete. Ordonanta guvernului a fost dublata de un proiect legislativ initiat de senatorul Marian Marinescu al carui text, culmea, este identic cu cel al Guvernului. Coincidenta este una mult prea mare, pentru a nu isca unele semne de intrebare.

Proiectul senatorului Marinescu a fost blocat de colegii sai din comisiile de specialitate, care au inteles confuzia. Ordonanta de guvern insa este la un pas de a trece pe sest de Parlament.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.