Industriasii germani se tem ca tensiunile aparute in discutiile cu Beijingul dupa vizita lui Dalai Lama la Berlin de la sfarsitul lunii septembrie le-ar putea afecta companiile, anunta ieri cotidianul Financial Times Deutschland (FTD), citat de NewsI
Industriasii germani se tem ca tensiunile aparute in discutiile cu Beijingul dupa vizita lui Dalai Lama la Berlin de la sfarsitul lunii septembrie le-ar putea afecta companiile, anunta ieri cotidianul Financial Times Deutschland (FTD), citat de NewsIn. "Dupa racirea relatiilor din saptamanile trecute avem nevoie de un dialog constructiv", a declarat Jurgen Thumann, presedintele Federatiei industriasilor germani (BDI). "Exista cu siguranta tema drepturilor omului, dar pe de o alta parte noi avem interese economice evidente", a adaugat o persoana importanta dintr-o banca germana citata de FTD. China a oferit semne de nemultumire fata de pozitia adoptata de Berlin dupa intalnirea dintre cancelarul german Angela Merkel si Dalai Lama.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.