Rezultatul sub asteptari de la referendum ii va costa pe presedintii organizatiilor PD care au avut o prezenta redusa la vot, relateaza Hotnews.ro. Vasile Blaga, secretarul general al PD, a declarat case vor face analize "la rece" asupra activitatii
Rezultatul sub asteptari de la referendum ii va costa pe presedintii organizatiilor PD care au avut o prezenta redusa la vot, relateaza Hotnews.ro. Vasile Blaga, secretarul general al PD, a declarat case vor face analize "la rece" asupra activitatii organizatiilor democrate din tara si se vor lua masuri. El a recunoscut ca nu este multumit de rezultatul inregistrat la alegerile de duminica si ca se astepta la un scor de 40% pentru partidul sau.

"Se putea si mai bine. Sunt organizatii si as vrea sa spun ca majoritatea au peste 35% unele chiar 40% , dupa cum sunt si unele organizatii care au in jur de 20%, nu sunt multe, dar sunt. Am spus ca asta va face obiectul unei analize foarte serioase', a declarat Blaga.

Potrivit unor surse PD, la sedinta Biroului Politic a inceput deja analiza activitatii si au fost identificate 12 filiale cu rezultate slabe atat la euroalegeri, cat si la referndum, informeaza Hotnews.ro.

Blaga, presedinte al organizatiei Bucuresti a PD, nu a parut foarte de ranjat de prezenta redusa la vot din Capitala.

"Organizatiile din Bucuresti, Caras, Oradea , Bihor au obtinut acum 40%, Bucurestiul are 40% acum, cel mai mult atins de noi in Capitala este 44%. In tara mediul rural a fost 10% peste mediul urban," a explicat Blaga.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.