Echipele masculine Steaua, UCM Resita si Poli Izometal Timisoara au aflat ieri cu cine vor juca la primavara, in optimile de finala ale competitiilor continentale.  In Cupa Cupelor, sortii i-au scos in cale Stelei un adversar de calibru, MKB V
Echipele masculine Steaua, UCM Resita si Poli Izometal Timisoara au aflat ieri cu cine vor juca la primavara, in optimile de finala ale competitiilor continentale.  In Cupa Cupelor, sortii i-au scos in cale Stelei un adversar de calibru, MKB Veszprem, multipla campioana nationala si actuala detinatoare a Cupei Ungariei. Veszprem, la care sunt legitimati mai multi jucatori straini, intre care si fostul pivot dinamovist Marian Cozma, a evoluat in acest sezon in Liga Campionilor si a ocupat locul trei intr-o grupa cu Gummersbach (Germania), Celje (Croatia) si Valur Reykjavik (Islanda). "Nu sunt dezamagit de tragerea la sorti. Am dat de o echipa buna, dar si Steaua e o echipa foarte buna. In conditiile acestui adversar, nu stiu cat mai putem sa ne atingem obiectivul de a disputa finala", a declarat directorul tehnic Stefan Birtalan. Meciul tur se va disputa in Ungaria, iar returul la Chiajna.       SUPARARE. UCM Resita si Poli Timisoara, reprezentantele noastre in Challenge Cup, nu au avut nici ele mai mult noroc la tragerea la sorti de la Viena. Resitenii vor intalni pe RK Moslavina Kutina, reprezentanta scolii de handbal croate, in timp ce timisorenii vor da piept cu Fram Reykjavik, din Islanda. UCM va juca primul meci pe teren propriu, iar Poli in deplasare. "Sunt putin suparat, pentru ca putea fi mai bine. Croatii au sanse de 51%, iar noi doar 49%, deoarece returul se joaca la ei. Pe teren propriu sunt o forta, dovada ca ultimul meci l-au castigat la 18 goluri diferenta", a declarat antrenorul Aihan Omer, care si-a prelungit contractul cu UCM pana in 2011.     GLUMET. La randul sau, Eugen Bota, tehnicianul lui Poli, a spus: "Am avut noroc din punct de vedere cultural, pentru ca vom vizita Islanda, dar si pentru ca vom intalni o echipa de la care avem ce invata. Asta nu inseamna ca plecam cu gandul la o infrangere. Ne vom vinde foarte scump pielea". Meciurile se vor disputa in zilele de 9/10 si 16/17 februarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.