Clubul din Ghencea a ratat 2,4 milioane de euro din bonusurile pentru cele 12 puncte pierdute in faza grupelor, dar si 1,5 milioane din vånzarea biletelor.

Gigi Becali si-a facut planuri mari inaintea inceperii fazei grupelor din Li
Clubul din Ghencea a ratat 2,4 milioane de euro din bonusurile pentru cele 12 puncte pierdute in faza grupelor, dar si 1,5 milioane din vånzarea biletelor.

Gigi Becali si-a facut planuri mari inaintea inceperii fazei grupelor din Liga Campionilor, la fel ca si inaintea alegerilor de la sfarsitul saptamanii trecute. Esecul este total. Atat in plan sportiv, unde echipa din Ghencea nu a reusit sa se califice mai departe in competitia unde se invart o groaza de bani, cat si in plan financiar. Odata cu cele 12 puncte pe care patronul stelist si le-a propus ca obiectiv in confruntarile cu Arsenal, Sevilla si Slavia Praga s-au pierdut, cel putin pana in aceasta seara, 2,4 milioane de euro (cate 600.000 pentru o victorie). Speranta ros-albastrilor a ramas intr-o calificare in-extremis in Cupa UEFA, iar pentru acest lucru este obligatoriu un succes in confruntarea de astazi si cel putin un punct din deplasarea la Londra. Latifundiarul din Pipera a pierdut insa si din absenta spectatorilor din tribune la cele trei partide de pe teren propriu. Cei 2,5 milioane de euro din vanzarea biletelor s-au injumatatit din cauza evolutiilor slabe, a conflictului patr oni-fani, dar si a inlaturarii lui Gica Hagi din Ghencea. Pana ieri, gruparea ros-albastra a vandut doar 10.000 de tichete pentru partida cu Slavia Praga, motiv pentru care casele de bilete ale stadionului vor fi deschise si pe parcursul zilei de azi. „Pana acum am vandut in jur de 10.000 de bilete. Cert e ca vanzarea biletelor va continua si maine. Dupa rezultatul din meciul cu Dinamo cred ca oamenii vor veni la meci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.