Batalia pentru milioanele de euro din Liga Campionilor de anul viitor infierbanta mintile unora, sau poate lua mintile altora Regretatul Traian Tomescu, fost presedinte al Comisiei de Apel a Federatiei Romane de Fotbal, a siderat o tara intr
  Batalia pentru milioanele de euro din Liga Campionilor de anul viitor infierbanta mintile unora, sau poate lua mintile altora Regretatul Traian Tomescu, fost presedinte al Comisiei de Apel a Federatiei Romane de Fotbal, a siderat o tara intreaga, in direct, la emisiunea lui Ovidiu Ioanitoaia, cand l-a avertizat pe Miron Cozma ca se stringe latul in jurul sau. In acel moment, Cozma parea de neatins, iar interventia venerabilului professorparea cel putin una riscanta. Pana la urma el a avut dreptate, iar Cozma a ajuns dupa gratii.   BOMBA.Ei bine, un coleg de breasla, realizatorul emisiunii "Gol dupa Gol" de la Sport Total FM, Gabi Safta, a spus astazi, in direct, ca are informatii conform carora arbitrii Cristian Balaj si Sorin Corpodean au fost vazuti, alaturi de sotiile lor si de Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, land masa la restauranul "La Liga". Locatia ii apartine lui Arpad Paszkany, patronul formatiei de pe primul loc. In acest moment, cind toate echipele bucurestene s-au pus cu tunurile pe echipa lui Paszkany, Andone si Muresan, afirmand ca aceasta este ajutata copios de arbitri, numai acest lucru era de evitat.Chiar etapa aceasta, la Bistrita, Balaj a acordat ceferistilor clujeni un penalty complet gratuit din care acestia au egalat, starnind mania tuturor adversarilor. De altfel, la finalul meciului, el a spus ca a gresit si s-a lasat pacalit la faza cu pricina.
VOCEA. Cel care a demascat totul, un ascultator din Cluj, va fi prezent sambata, in emisiunea "Gol dupa gol", unde va da mai multe detalii. Contactat , Iuliu Muresan  a infirmat aceste zvonuri. El a declarat: "Sunt niste aberatii. Eu nu i-am vazut acolo. Dar daca au mancat acolo ce daca? Care este diferenta ca mananca la Marriot sau la restaurantul lui Paszkany? In plus, eu nu am luat masa cu Balaj niciodata. O singura data, am fost la o actiune de caritate la Baia Mare, unde am donat bani pentru baiatul lui Pascovici si Balaj era la o masa de 30 de persoane."  INTOXICARE?"Cu Corpodean nu conteaza, pentru ca el este din Cluj si nu ne poate arbitra niciodata, asa ca nu este nicio problema daca am luat masa cu el sau nu. Astea sunt rautati spuse de niste oameni mici, sunt irelevante. In plus, un om nu poate fi cumparat dandu-i o masa. La asemenea valoare s-a ajuns? Sa il cumperi cu o masa? Un singur lucru va mai spun - eu nu fac asemenea greseli, sa apar in public, sunt foarte atent. Daca vreau sa vorbesc cu cineva ma duc in alta parte", a adaugat Muresan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.