Revelatia campionatului, Uni­rea Urziceni, surprinzatoare ocupanta a pozitiei secunde a clasamentului, a confirmat si la Vaslui parcursul bun din acest sezon. Ialomitenii au terminat nedecis, scor 1-1, pe terenul unei alte formatii care a
Revelatia campionatului, Uni­rea Urziceni, surprinzatoare ocupanta a pozitiei secunde a clasamentului, a confirmat si la Vaslui parcursul bun din acest sezon. Ialomitenii au terminat nedecis, scor 1-1, pe terenul unei alte formatii care a lasat o impresie buna, si au ramas in spatele CFR-ului, la opt puncte distanta de acestia. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Bilasco (a€™38), pentru gazde egaland, in partea secunda a partidei, Buhaescu (a€™51).   NERVI. Meciul a fost extrem de tensionat, arbitrul Ionica Serea fiind nevoit sa intervina de mai multe ori pentru a calma spiritele. Finalul partidei, in care fiecare dintre cele doua echipe cauta sa-i aplice celeilalte lovitura de gratie, a fost de-a dreptul incandescent, centralul focsanean scotand din buzunar cartonasul galben de nu mai putin de sase ori in doar jumatate de ora.   EROARE. Din pacate pentru el, antrenorul-jucator al vasluienilor, Dorinel Munteanu (foto), a demonstrat ca selectionerul "nationalei", Victor Piturca, a procedat bine atunci cand a luat decizia de a renunta sa-l mai convoace la reprezentativa. "Neamtul" a gresit fla­grant la golul ialomitenilor, ser­vin­du-l ca la carte pe Bilasco, atacantului "albastrilor" nera­ma­nan­du-i altceva decat sa indeplineasca o simpla formalitate. Dupa 60 de mi­nute de joc, vazand ca-i este tot mai greu sa faca fata ritmului, recordmanul selectiilor in echipa nationala, in varsta de 39 de ani, i-a lasat locul in prima echipa lui Temwanjera. Soarta intalnirii nu s-a mai schimbat insa, iar Vasluiul se indeparteaza de podium.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.