Starul rock Marilyn Manson a fost jefuit la Moskova, informeaza segodnya.ua. In timp ce concerta pe scena unui club de noapte, din cabina de machiaj i-a disparut caciula preferata, de culoare neagra. SCANDAL. Manson este convins ca stie cine es
Starul rock Marilyn Manson a fost jefuit la Moskova, informeaza segodnya.ua. In timp ce concerta pe scena unui club de noapte, din cabina de machiaj i-a disparut caciula preferata, de culoare neagra. SCANDAL. Manson este convins ca stie cine este autorul acestui furt. "Numai administratorii puteau sa intre in cabina. Noi nu am lasat niciun fan sa treaca", a declarat unul dintre lucratorii clubului. Aceasta veste l-a suparat atat de rau pe cantaret incat a facut un scandal monstruos. Dupa ce a tipat la administratorii clubului, Manson impreuna cu prietena sa de 20 de ani, Evan Rachel Wood, au plecat la hotel. "Lui Manson i-au furat caciula! Era lucrul lui preferat. Sunt convins ca el nu va mai dori sa se distreze la Moscova", a declara Liam, chitaristul formatiei.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.