NERABDARE. Anchetatorii italieni vor efectua, miine, o prima reconstituire a faptelor petrecute in noaptea de 30 spre 31 octombrie, cand italianca Giovanna Reggiani a fost agresata violent de un  infractor roman,
   NERABDARE. Anchetatorii italieni vor efectua, miine, o prima reconstituire a faptelor petrecute in noaptea de 30 spre 31 octombrie, cand italianca Giovanna Reggiani a fost agresata violent de un  infractor roman, in cartierul Tor di Quinto, din Roma. Reconstituirea evenimentelor va avea loc in prezenta unui martor ocular, a carui identitate nu a fost dezvaluita de avocatul apararii. "Suntem nerabdatori, la fel ca si acuzarea, sa auzim declaratiile martorului, intrucat luni va fi efectuata o prima reconstituire a faptelor si va fi audiat martorul ocular, atat de o parte, cat si de cealalta", a declarat avocatul Piero Piccinini, numit din oficiu pentru a-l reprezenta pe romanul Nicolae Romulus Mailat, invinuit de omor din culpa in acest caz.                                                                                                                                                               ANALIZE. La cererea apararii, Mailat a fost interogat din nou, vineri seara, de catre anchetatori, pentru "a face unele clarificari importante pentru evolutia intregului caz", dupa cum a precizat avocatul sau. Intre timp, echipa de medici de la Institutul de medicina legala al Universitatii "La Sapienza", din Roma, a efectuat analize histologice suplimentare pe probele prelevate de pe cadavrul Giovannei Reggiani, pentru a stabili mai precis natura leziunilor care au provocat decesul acesteia, dupa doua zile de coma, in spital. Legistii au confirmat cauza decesului ca fiind gravitatea ranilor provocate in zona capului.                                                                                                                                                                        


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.