Avril Lavigne a cistigat cele mai multe premii, dar gheata a fost sparta de Nelly Furtado, cistigatoarea primului premiu MTV.

Spre dezamagirea multor milioane de fane, Justin Timberlake a avut parte de cele mai multe nominalizari, da
Avril Lavigne a cistigat cele mai multe premii, dar gheata a fost sparta de Nelly Furtado, cistigatoarea primului premiu MTV.

Spre dezamagirea multor milioane de fane, Justin Timberlake a avut parte de cele mai multe nominalizari, dar de nici un premiu. Primul trofeu i-a fost inminat lui Nelly Furtado pentru materialul discografic "Loose". Artista, care plinge e fiecare data cind i se acorda un premiu, a declarat ca acest trofeu este important in mod special pentru ea. Trupa germana Tokio Hotel a primit premiul pentru cel mai bun Inter Act, cind solistul Bill Kaulitz a declarat: "Acum doi ani, cel mai important lucru era ca primul nostru single aparea in Germania. Acum sintem aici, pe scena, cu artisti internationali".

Desi cel mai important criteriu de selectie este votul publicului, artistilor li s-a oferit sansa sa-si exprime propriile preferinte muzicale si sa decerneze propriul premiu, "The Artists Choice". In acest an, premiul a fost primit, in tacere si fara nici o reactie de feedback, de catre Amy Winehouse. Avril Lavigne a plecat cu bratele pline de premii, unul pentru piesa "Girlfriend", care a fost votata drept cea mai "addictive", pentru ca, o data ce ai ascultat-o, vrei s-o auzi la nesfirsit si ajungi sa te obsedeze. Lavigne a cistigat si la categoria Solo si s-a declarat onorata de premiu. Artista a sustinut si un recital in cadrul show-ului in care au cintat si Mika, Tokio Hotel, Amy Winehouse, Will.I.am de la Black Eyed Peas sau Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls.

La categoria Rock Out a cistigat trupa americana 30 Seconds on Mars, iar solistul Jared Leto a rugat publicul sa-i fie complice intr-o farsa indreptata impotriva celorlalti membri ai trupei pe care i-a sunat in direct, i-a pus pe speaker si le-a spus ca are vesti proaste. "Am pierdut premiul", le-a spus Leto colegilor care asteptau, in California, rezultatul. Dupa citeva secunde, le-a dat vestea cea buna si apoi le-a multumit prietenilor si fanilor din intreaga lume pentru sustinere.

Linkin Park a fost desemnata trupa anului 2007, iar premiul Ultimate Urban, pentru "scena urbana", care evolueaza cel mai rapid, i-a revenit cintaretei Rihanna, pentru hitul "Umbrella". Muse a cistigat sectiunea Headliner, care a premiat artistii cu cele mai bune show-uri live.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.