Trupa americana de rock Eagles si-a lansat, luni, primul album de studio din ultimii 28 de ani, "Long Road Out of Eden", cu un sound familiar, dar cu subiecte de actualitate, precum razboiul din Irak, transmite Mediafax. "Vesti bune: Eagles nu s-au s
Trupa americana de rock Eagles si-a lansat, luni, primul album de studio din ultimii 28 de ani, "Long Road Out of Eden", cu un sound familiar, dar cu subiecte de actualitate, precum razboiul din Irak, transmite Mediafax. "Vesti bune: Eagles nu s-au schimbat deloc. Vesti proaste: Eagles nu s-au schimbat deloc", este parerea publicatiei Christian Science Monitor despre dublul album pentru care trupa a muncit sase ani. Opiniile criticilor despre noul album au fost impartite. Revista Rolling Stone vorbeste despre o "potentiala cumpatare care a atras atentia asupra invaziei Irak-ului si asupra consumerismului american." Publicatia este de parere ca albumul merita sa fie cumparat, in ciuda "rateurilor", "doar pentru titlul sau". Alte publicatii nu s-au aratat impresionate de noul album Eagles: Guardian este de parere ca albumul promoveaza "ingamfarea muzicala la proportii de neconceput". Trupa spera ca magia sa va functiona in continuare. "Greatest Hits 1971-1975" este cel mai bine vandut album din istoria muzicii din Statele Unite - aproximativ 29 de milioane de copii. Eagles au vandut aproximativ 120 de milioane de albume in lumea intreaga. Trupa, formata din Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh si Timothy B. Schmit, a combinat pe noul album balade de dragoste si comentarii sociale, atacand tot ceea ce inseamna consumerism american", cultura "junk", politica externa si jurnalismul. "Acoperirea media a acestui razboi (din Irak n.r.) a fost, in mare parte, inexistenta, cu exceptia lucrurilor pe care vor militarii sa le auzim si a celor pe care Casa Alba vrea sa le auzim si sa le vedem", au declarat cei de la Eagles pentru publicatia Billboard. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.