In emisiunea pe care o modereaza la Kanal D, umoristul Mugur Mihaescu, alias Garcea, a avut-o printre invitati  si pe Carmen Plesea, venita impreuna cu animalul ei de companie, sarpele Kaa. In timp ce restul invitatilor din platou si oamenii di
In emisiunea pe care o modereaza la Kanal D, umoristul Mugur Mihaescu, alias Garcea, a avut-o printre invitati si pe Carmen Plesea, venita impreuna cu animalul ei de companie, sarpele Kaa. In timp ce restul invitatilor din platou si oamenii din public s-au ferit pe cat posibil de Kaa, Garcea a fost singurul care a avut curajul sa se joace putin cu acesta si chiar l-a lasat sa-i exploreze zonele cele mai intime. Actorul a vrut sa incerce senzatii nemaiintalnite si a scos sarpele prin slitul pantalonilor, in direct, ramanand cu el intre picioare o buna bucata de vreme. Toate astea, de dragul audientei cu care era obisnuit la Pro TV si de care Vacanta Mare nu se mai bucura de cand si-a mutat „cortul“ la Kanal D. De altfel, Mugur Mihaescu a marturisit ca regreta ca a parasit postul lui Adrian Sarbu in favoarea televiziunii turcesti.

Mugur Mihaescu, alias Garcea de la Vacanta Mare, apeleaza, mai nou, la metode disperate de dragul audientei. Actorul a mers pana intr-acolo, incat si-a pus in pericol ce are el mai scump, lasand un sarpe sa-i umble prin zonele &ldq uo;sfinte”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.