FARUL - DINAMO 0-1   Alb-rosii au castigat chinuit miercuri seara la Constanta restanta cu Farul, au urcat pe locul trei in clasament, dar jocul dinamovistilor a fost unul lent si plin de erori. Salvatorul pentru trupa lui Zenga a fost mij
FARUL - DINAMO 0-1   Alb-rosii au castigat chinuit miercuri seara la Constanta restanta cu Farul, au urcat pe locul trei in clasament, dar jocul dinamovistilor a fost unul lent si plin de erori. Salvatorul pentru trupa lui Zenga a fost mijlocasul Adrian Cristea, care a inscris golul victoriei in minutul 85, cu un sut plasat de la marginea careului.  OPINII. Antrenorul lui Di­namo, Walter Zenga, a fost multumit de rezultat, evitand insa sa-si exprime nemultumirile legate de joc. "Felicit echipa pentru cum a luptat si sunt trei puncte mari pentru Dinamo. Abordam meciurile cu o menta­litate buna, si asta este bine. A fost un teren greu pentru ambele echipe, dar si duminica tot pe un te­ren greu am jucat. Am facut un joc mai bun in repriza a doua." Teh­nicianul Farului, Constantin Gache, a contestat arbitrajul: "Eu de la 8 ani sunt in fotbal si vin ei sa ne invete. S-au dat doar doua minute de prelungire cand au fost si schimbari si faulturi. Danciu­lescu are voie sa traga de tricou, ai mei, nu. Am pierdut pentru ca nu am avut san­sa, dar nu trebuia sa se bage si arbitrii. Am fi meritat cel putin un meci egal".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.