Beverly Robson, o englezoaica de 32 de ani, a ramas insarcinata de doua ori in aceeasi luna. Organismul tinerei a continuat sa produca ovule si dupa ce a ramas insarcinata, astfel incat dupa doua saptamani a aparut si a doua sarcina. Englezoaic

Beverly Robson, o englezoaica de 32 de ani, a ramas insarcinata de doua ori in aceeasi luna. Organismul tinerei a continuat sa produca ovule si dupa ce a ramas insarcinata, astfel incat dupa doua saptamani a aparut si a doua sarcina. Englezoaica a adus pe lume doua fetite, Lia si Lara, care s-au nascut in aceeasi zi. Medicii spun insa ca fetitele nu sunt gemene pentru ca s-au dezvoltat din embrioni diferiti. Acest fenomen, cand intr-o singura perioada ovulatorie sunt fecundate doua ovule, este numit de superfecundatie. Exista o sansa la 1 milion ca o femeie sa ramana insarcinata de doua ori intr-o luna. De obicei, aceste sarcini au drept consecinta moartea unuia dintre embrioni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.