Presa din Albion ii cere demisia selectionerului Steve McClaren dupa infrangerea suferita in Rusia, scor 1-2, care a indepartat Anglia de calificarea la CE. "Starurile rasfatate ale Angliei au smuls infrangerea din ghearele victoriei si au dezamagit
Presa din Albion ii cere demisia selectionerului Steve McClaren dupa infrangerea suferita in Rusia, scor 1-2, care a indepartat Anglia de calificarea la CE. "Starurile rasfatate ale Angliei au smuls infrangerea din ghearele victoriei si au dezamagit inca o data o natiune intreaga. Rooney a inscris un gol spectaculos in prima parte a jocului, dar un penalty controversat pentru rusi, urmat de un gol ucigas cateva minute mai tarziu, i-a daramat pe oamenii lui McClaren. Sansele Angliei atarna acum de un fir de ata, ei se pot califica numai daca Rusia pierde puncte", a scris The Sun. "De la eroi la nulitati in patru minute nebune, care trebuie uitate pentru totdeauna. O noapte de cosmar care il face pe Steve McClaren sa se roage pentru salvare in Israel, luna viitoare. Anglia a pierdut cele doua meciuri importante din deplasare, cu Croatia si Rusia, meciuri pe care formatiile de top nu le pierd", a notat si Daily Mirror. O victorie in Rusia ar fi asigurat Angliei calificarea la turneul final. Acum, pentru a se merge la CE, Anglia trebuie sa se impuna pe teren propriu in fata Croatiei, liderul Grupei E, iar Rusia sa obtina cel mult patru puncte in disputele din deplasare cu Israel si Andorra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.