­ Un turist francez, atras in Lituania de perspectiva unei aventuri amoroase, a ramas legat timp de mai multe zile cu catuse de un calorifer dintr-un apartament din Vilnius, unde se dusese pentru o intalnire stabilita pe internet, po

­ Un turist francez, atras in Lituania de perspectiva unei aventuri amoroase, a ramas legat timp de mai multe zile cu catuse de un calorifer dintr-un apartament din Vilnius, unde se dusese pentru o intalnire stabilita pe internet, potrivit agentiei BNS, relateaza AFP, citat de Rompres. Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a sfarsit prin a se elibera singur marti, reusind sa smulga una dintre tevile  caloriferului. El a deschis apoi fereastra pentru a cere ajutor.
Alertati de vecini, pompierii l-au scos din apartament pe barbat, a carui stare de sanatate este considerata grava.
Francezul stabilise intalnirea pe internet si, ajuns in apartament, s-a trezit incatusat de radiator, fara bani si fara carti de credit.
Politia din Vilnius a lansat o ancheta


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.