Un constantean de 30 de ani din satul Vlahii a fost ucis, duminica noaptea, de cel pe care-l banuia ca avea o legatura amoroasa cu amanta sa. Nenorocirea s-a produs in curtea Corneliei Floristeanu, de 39 de ani, casatorita cu un barbat care sta mai
Un constantean de 30 de ani din satul Vlahii a fost ucis, duminica noaptea, de cel pe care-l banuia ca avea o legatura amoroasa cu amanta sa. Nenorocirea s-a produs in curtea Corneliei Floristeanu, de 39 de ani, casatorita cu un barbat care sta mai mult in Cernavoda, la munca. Profitand de lipsa sotului, aceasta si-a facut cativa amanti. Duminica, femeia a fost vazuta de unul dintre ei in timp ce intra in curte cu altul. Negru de gelozie, Tudorel Neagu a dat buzna in curte, peste femeie si peste tanarul cu care era, Marian Petre. Acesta din urma s-a aparat, insa, cu o bucata rupta din gard, lovindu-l mortal pe agresor. Speriati, vecinii au anuntat politistii, care l-au retinut pe Marian Petre pentru 24 de ore, astazi urmand a fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare. Suspectul sustine ca intre el si femeie nu exista nicio legatura amoroasa, ci se afla in curtea acesteia pentru a o ajuta sa deshame calul de la caruta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.