In aceasta saptamana se inchide sezonul turistic in regiunea Halkidiki, insa exista o serie de hoteluri care raman deschise turistilor care doresc sa-si petreaca concediul la munte sau la mare in Grecia. Pare incredibil, dar in Halkidiki se poate
In aceasta saptamana se inchide sezonul turistic in regiunea Halkidiki, insa exista o serie de hoteluri care raman deschise turistilor care doresc sa-si petreaca concediul la munte sau la mare in Grecia. Pare incredibil, dar in Halkidiki se poate petrece un concediu de neuitat indiferent ca este iarna, toamna sau vara. De-a lungul coastelor "bratelor" Sithonia sau Kasandra se intind incantatoare asezari pescaresti cu porturi mici, plaje de toate marimile, hoteluri pentru toate gusturile.
Exista locuri pentru a petrece un concediu linistit intr-un hotel mic la malul marii unde alaturi sa bei o cafea greceasca la o taverna cocheta sau hoteluri super-lux unde se gasesc terenuri de golf, tenis, club de echitatie, scoala de scuba diving, spa etc. Un astfel de loc este Resortul Porto Caras format din Hotelul Meliton Beach, Hotelul Sithonia si Hotelul Village Inn, proprietate care acopera 4500 acri si se intinde de-a lungul a mai bine de 10 km de plaja si golfulete izolate. Pentru cei care doresc tot un hotel de cinci stele, dar mai retras, la Uranopolis, poarta de intrare spre muntele Athos, se gaseste hotelul Eagle Palace care ofera tot confortul celor care au nevoie de liniste, soare, tratamente corporale, spa etc. In Kasandra, hotelurile Portes Beach si Portes Palace isi rasfata oaspetii in camere primitoare si gradini luxuriante. Presedintele Asociatiei Hotelurilor din Halkidiki, Gerasimos Bakogiannis, ne-a asigurat ca pentru vara urmatoare preturile pachetelor turistice nu vor inregistra cresteri semnificative, acestea fiind estimate intre 2 si 4%.
Corina SCARLAT


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.