BERBEC
Incepeti saptamana de lucru cu multa hotarare, mai ales ca, intreaga planificare a fost minutios gandita, cu mult inainte.

TAUR
Sunteti nemultumit de atitudinea sefilor si felul in care va apreciaza munca, aspect d

BERBEC
Incepeti saptamana de lucru cu multa hotarare, mai ales ca, intreaga planificare a fost minutios gandita, cu mult inainte.

TAUR
Sunteti nemultumit de atitudinea sefilor si felul in care va apreciaza munca, aspect despre care cereti parerea prietenilor.

GEMENI
Activitatile in asociatie sau de grup vor avea maxima prioritate, cu atat mai mult cu cat, sunteti un foarte abil intreprinzator.

RAC
Datorita corectitudinii opiniilor dvs., veti fi preferat de superiori pentru a rezolva unele probleme de ordin social.

LEU
Dupa zilele de odihna va integrati mai greu in contextul profesional, dovedindu-va exagerat de susceptibil si sensibil.

FECIOARA
Cu toate ca in jurul dvs. agitatia este mare, reusiti sa ramaneti stapan pe situatie, luand decizii corecte in plan profesional.

BALANTA
Inceputul de saptamana va rezerva numeroase deplasari, care in timp isi vor dovedi eficacitatea, spre surprinderea unor colegi.

SCORPION
Sunteti in forma, lucru care influenteaza pozitiv activitatea profesionala, mai ales atunci cand aceasta are caracter social.

SAGETATOR
Incercati sa va temperati nemultumirile profesionale, fara a le extinde asupra colegilor, care de altfel incearca sa va ajute cat pot.

CAPRICORN
Incercati sa fiti cat mai deschis si corect, bazandu-va pe prieteni, pentru a putea dezamorsa o situatie conflictuala.

VARSATOR
La serviciu sunteti in situatia de a face unele optiuni privind anumite probleme profesionale, lucru care va descumpaneste putin.

PESTI
O zi propice intalnirilor, dialogului, dar si tranzactiilor financiare. Orice rezultat pozitiv va avea la baza comunicarea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.