Veti lega prietenii cu usurinta, dar problemele apar in momentul in care veti avea tendinta de a fi prea egoisti. Sunteti idealisti, in cautarea partenerului perfect. Daca nu sunteti suficient de realisti, va puteti simti dezamagiti de catre prieteni si de catre parteneri, pentru ca nu se pot ridica la standardele impuse de dumneavoastra.

Daca vi se pare dificil sa pastrati prietenii si persoana iubita, ganditi-va carui fapt se datoreaza acest lucru. Trebuie sa-i lasati pe ceilalti sa fie ei insisi. Afectiunea adevarata o simtiti pentru ceea ce sunt oamenii cu adevarat, nu pentru cum ati vrea sa fie. Trebuie sa realizati ca poate nu tuturor le place sa fie in termeni amiabili cu toata lumea. Sunteti nerabdatori sa primiti dragoste, devenind rapid victima posesivitatii celuilalt. Daca aceste dificultati sunt recunoscute si evitate, relatiile vor fi stanse si de lunga durata.

Posesivitatea se poate confunda cu afectiunea, ceea ce va poate indeparta de ceilalti. Incercati sa nu le amintiti prietenilor greselile pe care le-au facut, deoarece exista riscul de a parea critici fara motiv. Demonstrati maturitate pe masura ce realizati ce vi se in tampla, dar ar trebui sa faceti efortul de a va atentiona singuri atunci cand gresiti.


Berbec
Simtiti nevoia sa fiti iubiti si protejati. Sentimentele va scapa de sub control, aveti tendinta de a va ingrijora cu privire la relatii, ceea ce va duce la sentimente de dezamagire, chiar si atunci cand nu este cazul. Sunteti foarte preocupati de ceilalti, aveti impresia ca neglijarea partenerului va poate rani adanc. Procesul implinirii sufletesti va fi putin mai dificil astazi, de aceea este bine sa va eliberati de orice dependenta fata de celalalt.

Taur
Nu va pricepeti sa coordonati activitatea, deoarece va este greu sa luati decizii in ceea ce priveste persoanele care au de indeplinit misiuni diferite. Sunteti de parere ca nimeni nu este suficient de bun, si vi se pare foarte dificil sa laudati pe cineva. Evitati sinceritatea nediplomatica, deoarece rezultatul unor cuvinte si fapte negandite poate fi dureros. Exista pericolul ca din prea mult orgoliu sa nu va aratati sentimentele reale.

Gemeni
Sunteti atat de binevoitori, incat veti face orice si pentru oricine. Nu intelegeti de ce nu procedeaza toata lumea la fel, de ce nu vi se arata reciprocitatea. Veti cauta jumatatea perfecta, va doriti sa va indragostiti din nou. Va sfiiti sa va implicati in orice conflict, chiar daca este vorba despre o simpla cearta, motiv pentru care veti fi foarte usor de manipulat. Reactionati anormal de sensibil la critica altora.

Rac
Incercati sa folositi esecul ca pe ceva constructiv, ca pe un pas inainte. Stabiliti cu partenerul ca nu-l veti lasa sa domine relatia pentru a nu avea conflicte mai tarziu. Daca nu iubiti, simtiti ca viata dumneavoastra nu este completa. Se poate ivi astazi o situatie in care veti avea nevoie de ajutor, deoarece pur si simplu nu va mai descurcati singuri. Sunteti agresati de o persoana care se plange mereu, care va solicita mai mult decat aveti dumneavoastra disponibilitate.

Leu
S-a instalat oboseala si nu mai aveti cum sa scapati de ea. Chiar daca recunoasteti ca va solicitati foarte mult organismul, nu puteti renunta la nicio actiune.